目前日期文章:201307 (3)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要
  • Jul 26 Fri 2013 08:50
  • lyric

lyric反正天若真的塌下來我自己扛天氣好or天氣壞 有什麼好緊張反正下酒店經紀一秒鐘的我開始 開始流浪我要一個人去東京鐵塔看夜景我要一個人去威酒店工作尼斯看電影我要一個人去陽明山上看海芋 拍偶像劇我要一個人去紐約純酒店打工粹看雪景我要一個人去巴黎喝咖啡寫信我要一個人的旅行 一個人透透氣酒店兼職向右轉or向左拐 有什麼不一樣反正每一條未知的路都有未來我要一個人房地產的通宵看完魯迅的背影我要一個人呆呆的在浴缸裡思考阮玲玉我要一個人房屋買賣的北京探望孟姜女我要一個人的書局我要一個人的旅行 一個人很徹底心永慶房屋情好or心情壞 有什麼好假裝一個人的旅行 一個人的行李一個人的旅行住商房屋 一個人的好奇

ygraxkly 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

遙遠的憂鬱站在亭下佇留買屋看著思念自簷下滴落晨霧新成屋的憂愁百合帶淚的顫抖心濾心事迷失在薄霧中緩緩被吞商務中心沒總在雨季思念滿溢不經小型辦公室心的觸及你承諾的話語垂辦公室出租首間跌落了一地的悲淒說宜蘭民宿好要相偕老去的你不再互九份民宿擁春篇詩句的回憶一切一酒店經紀切的美麗覆蓋的是遙遠的酒店工作憂鬱

ygraxkly 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

下一個戀愛對象是誰?幻想一下你係沙漠蕩失路,已經三日三夜滴水不沾,好在遇到個好心既阿拉伯人,佢話請你飲野,你估佢係背包喥拎d咩凍飲俾你?1)蔘蜜2)益力多3)寶礦力4)Qoo5)啤酒6)紅豆室內裝潢冰從你所揀既飲品,再配合你既星座,就可以占卜出你下一個戀愛對象係點既人。 白羊 金牛 雙子 巨蟹 獅子 處女 天秤 天蠍 人馬 山羊 水瓶 雙魚1 A  A   B  A   B設計裝潢  F  E   D  C  B   A  F2 A  B   C  D   A  B  C   D  E  F   E  D3 B  C   C  E   F  A  B   C  D  E   F  系統傢俱C4 D  A   A  D   F  C  A   E  F  A   A  B5 E  F   B  B   E  D  E   B  D  C   B  F6 A  C   D  C   E  F  C系統家具   D  C  B   D  E A 至lum情人--你下一個戀愛對象會係一個係你危難時挺身維護你既人。佢係一個好細心體貼既 人,好遷就你,呵護你,仲會不時買些小禮物,或甜蜜說話令你景觀設計好lum。B 有錢情人--你下一個戀愛對象會係一個好有錢既人,佢會不時送你好多名貴禮物俾你,所以佢絕對滿足到你物質上既需要。不過,佢對你心靈上既關心似乎唔多夠。C 飄忽情人--你下一個建築設計戀愛對象會係一個好飄忽既人,一時你會覺得佢熱情如火,一時又會覺得佢冷若冰箱,真係名副其實既「捉不到的戀人」。所以同佢一齊都頗辛苦。D 細路情人--你下一個戀愛對象會係一個好大細借貸路既人,佢會經常做D幼稚野[乙水]你開心,不過漸漸地你又會嫌佢太低B,好冇安全感,拍拖就好似湊細路咁。E 成熟情人--你下一個戀愛對象會係一個不論年紀及思想都比你成熟好多既人,令你票貼好有安全感。不過呢段忘年戀會受到好大壓力,因為你身邊既朋友和家人都唔多地好!F 花心情人--你下一個戀愛對象會係一個好受人歡迎,好多狂風浪碟既萬人迷。同佢一齊你會好有安全感,但宿霧你又會默默忍受,因為你實在太仰慕佢,好似小Fans對偶像咁。

ygraxkly 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

找更多相關文章與討論